U bent hier:

Partners

BVVB werkt samen met bedrijven van top kwaliteit. Deze bedrijven, premium partners, bieden producten en diensten aan, die bijdragen aan nog meer kwaliteit in de bedrijfsuitoefening van de BVVB Beheerder. 

TeekensKarstens advocaten notarissen
Leden van de BVVB kunnen gebruik maken van vrijblijvend maximaal een half uur geheel kosteloos eerstelijnsadvies voor korte vragen om een eerste richting in te slaan, per telefoon of e-mail. Daarnaast gelden er - naast een aantrekkelijk juridisch abonnement - speciale tarieven voor voor juridisch advies en bijstand voor leden van de BVVB. 

Bierman Advocaten
Leden van de BVVB mogen gebruik maken van een kosteloze telefonische intake. Daarnaast gelden er voor juridisch advies en bijstand speciale tarieven voor BVVB beheerders en hun VvE's. Paul Bekkers is advocaat bij Bierman Advocaten en gespecialiseerd in Appartementsrecht. 

Yur Advocaten
Leden van de BVVB krijgen bij Yur advocaten een gereduceerd uurtarief voor te verrichten advocaatwerkzaamheden. Robert van Ewijk is advocaat bij Yur advocaten en tevens medeoprichter van Nederlandvve.nl; een platform waar diverse online concepten voor en over VvE’s onder vallen.