U bent hier:

Partners

BVVB werkt samen met bedrijven van top kwaliteit. Deze bedrijven, premium partners, bieden producten en diensten aan, die bijdragen aan nog meer kwaliteit in de bedrijfsuitoefening van de BVVB Beheerder. De aangesloten VvE Beheerders hebben profijt van deze samenwerking door kortingen, aanbevelingen en deskundige adviezen. De exacte voordelen voor onze leden zijn op de ledenomgeving van onze website te vinden onder de pagina ledenvoordeel

ADVOCATUUR/JURIDISCHE ONDERSTEUNING

TeekensKarstens advocaten notarissen
Leden van de BVVB kunnen gebruik maken van vrijblijvend maximaal een half uur geheel kosteloos eerstelijnsadvies voor korte vragen om een eerste richting in te slaan, per telefoon of e-mail. Daarnaast gelden er - naast een aantrekkelijk juridisch abonnement - speciale tarieven voor voor juridisch advies en bijstand voor leden van de BVVB. 

Joost Donkersloot is advocaat bij TeekensKarstens advocaten notarissen (TK) en gespecialiseerd in VvE-/appartementsrecht en huurrecht. Daarnaast beschikt TK over alle juridische specialismen die je als VvE kunt tegenkomen.

Bierman Advocaten
Leden van de BVVB mogen gebruik maken van een kosteloze telefonische intake. Daarnaast gelden er voor juridisch advies en bijstand speciale tarieven voor BVVB beheerders en hun VvE's. Paul Bekkers is advocaat bij Bierman Advocaten en gespecialiseerd in Appartementsrecht. 

Lexys Advocaten | ​experts in VvE-recht is een niche-kantoor waar de advocaten zich met name met vastgoed gerelateerde zaken bezighouden. Zowel advocaat Myrthe de Vries als advocaat Robert van Ewijk (tevens oprichter van Nederlandvve.nl) hebben zich daarbij in het VvE-recht gespecialiseerd.

CERTIFICERING

Keurmerkinstituut In samenwerking met het Keurmerkinstituut heeft de BVVB op basis van de Gedragscode het BVVB Keurmerk ontwikkeld, waarmee aangesloten VvE beheerders verplicht gecertificeerd worden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina “Keurmerk”.

EDUCATIE

Vastgoed Business School
Het beheren en besturen van een VvE is geen sinecure. Daarom opteert de BVVB voor geaccrediteerde opleidingen in dit mooie en moeilijke vakgebied. Vastgoed Business School organiseert de gecertificeerde opleiding Professioneel VvE Beheer. Een persoonlijke opleiding met docenten uit het werkveld en focus op de praktijk. Een opleiding die net zoals de BVVB, het verschil maakt. De opleidingen van Vastgoed Business School zijn zowel online, fysiek als hybride te volgen. 

KOSTENBESPARINGEN

VvE Energie
Sinds 2009 is VvE Energie gespecialiseerd in het realiseren van kostenbesparingen voor VvE’s op het gebied van energie. VvE’s kunnen contact met VvE Energie opnemen voor collectieve energietarieven, waar ruim 4.800 VvE’s al gebruik van maken. Daarnaast ondersteunt VvE Energie VvE’s bij verduurzamingstrajecten en adviseren zij in collectieve laadoplossingen.

  Nationaal Warmtefonds
  Het Nationaal Warmtefonds biedt verantwoorde en betaalbare financiering voor de verduurzaming van huizen en gebouwen van eigenaar-bewoners en Verenigingen van Eigenaars vanaf 2 wooneenheden.