U bent hier:

BVVB slaat handen ineen met In-Staet verzekeringen: BVVB-Garant - Pakketverzekering voor VvE-beheerders

21/05/2024

Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering presenteerde Frank Vermaat de uitgangspunten van de collectieve beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering al. In samenwerking met In-Staet verzekeringen ontwikkelden we BVVB-Garant: een pakketverzekering, exclusief voor onze leden. We zijn enorm trots dat deze verzekering het BVVB-Garant label mag dragen. Wat het precies inhoudt, lees je op onze ledenpagina.

BVVB-Garant 
Als VvE-beheerder draag je grote verantwoordelijkheden voor VvE’s. Goed verzekerd zijn is dus enorm belangrijk. Het pakket van BVVB-Garant voldoet aan alle eisen die wij als brancheorganisatie stellen en is met zorgvuldigheid samengesteld met In-Staet. 

Over In-Staet 
In-Staet is een tussenpersoon voor verzekeringen. Ze focussen zich op VvE’s, vastgoed en bouw. Deze werelden zijn nauw met elkaar verweven, waardoor ze de risico’s als geen ander kennen. Met een team van VvE-specialisten voorzien ze je altijd van een goed advies of bemiddeling wanneer je dat nodig hebt. Bovendien brengt BVVB-Garant nog veel meer voordelen mee voor onze leden.

Meer weten? 
Wil je meer weten over BVVB-Garant en ben je al lid? Neem contact met ons op voor meer informatie. Nog geen lid? Klik hier