U bent hier:

Terugblik rondetafelsessie maart 2024 

10/04/2024

De eerste rondetafelsessie van 2024 zit er weer op. En wat was het een succes!  We gingen deze keer in gesprek over de administratie, onder leiding van Myrthe de Vries van Lexys Advocaten. 

Door digitalisering is er de afgelopen jaren veel veranderd. De tijden van papieren ordners zijn voorbij. Dat maakt de administratie ook complexer, helemaal wanneer er onenigheid ontstaat tussen de VvE en de beheerder. Wat zijn in zo’n geval rechten en plichten van de VvE-beheerder met betrekking tot de administratie?   

Een complex onderwerp, dat uitgebreid is besproken en dat erg leeft onder onze leden. Verder is er uitleg gegeven over onderwerpen als auteursrecht, juridisch eigendom en de bewaartermijn van de administratie. Al met al is er goed gediscussieerd. 

Over een aantal zaken ontbreekt nog een duidelijke uitspraak. Het blijft daarom belangrijk om vooral zelf goed na te blijven denken wanneer het gaat om de administratie.  

Wil je de volgende keer aanschuiven? Bekijk onze agenda en schrijf je in. Nog geen lid? Stuur een e-mail naar info@bvvb.nl of meld je direct aan via het  aanvraagformulier