U bent hier:

Terugblik ALV en kennissessie 19 januari 2023

23/01/2023

Op 19 januari vond de algemene ledenvergadering van de BVVB plaats. 

We blikten terug op het afgelopen jaar op o.a. de lancering en eerste certificeringen van het BVVB Keurmerk, de eerste fysieke bijeenkomsten ná corona, het feestelijke jubileum van ons 10-jarig bestaan, implementatie kennisbank in onze ledenomgeving en samenwerkingen met drie advocatenkantoren voor ledenvoordeel voor onze leden.

Daarnaast lichtte de aftredende penningmeester Marco van der Slik voor de laatste keer toe hoe de vereniging ervoor staat en stippelde voorzitter Daan Fons de koers uit voor 2023.

Ook werden er twee nieuwe bestuursleden benoemd: Mascha Starrenburg als algemeen bestuurslid en Daan Blanc als penningmeester, Daan neemt hierbij het stokje van Marco over. 

Na de ALV vond de presentatie van VvE Energie plaats. Het energievraagstuk staat hoog op de agenda van VvE beheerders, daarom nodigden wij VvE Energie uit. Aan de hand van praktijkvoorbeelden werd getoond hoe zij energiekosten van VvE’s aanzienlijk kunnen verlagen.  

Na afloop van de presentatie was het tijd voor de nieuwjaarsborrel. Heerlijke hapjes en drankjes stonden klaar en onder het genot van al dat lekkers werd er gezellig nagepraat.  

Wij kijken terug op een geslaagde bijeenkomst. 

Ben je VvE beheerder en wil je ook graag aanschuiven bij onze volgende ALV en/of kennissessie? Sluit je dan aan bij de BVVB. Stuur een e-mail naar info@bvvb.nl of meld je direct aan via het aanvraagformulier.