U bent hier:

Terugblik Algemene Ledenvergadering

21/11/2023

Afgelopen week kwamen onze 100+ leden én het bestuur samen voor onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering! Het was niet alleen leuk om elkaar te zien, maar we bespraken ook een hoop belangrijke zaken, zoals de begroting en onze plannen voor volgend jaar.

In 2024 zullen we ons nog meer richten op onze missie: gecertifeerde, professionele en betrouwbare VvE-beheerders voor iedereen. Om dit te realiseren, werken we samen met het communicatieadviesbureau Oppepper aan onze marketing en communicatie.

Ook zal ons BVVB-Keurmerk voor betrouwbaar VvE-beheer volgend jaar verder worden uitgerold. Tijdens de ALV deelden twee van onze gecertificeerde leden enthousiast hun ervaringen, wat andere leden weer tot actie aanzette. 

Enkele andere hoogtepunten:
→ Kleine, beginnende ondernemers kunnen onder bepaalde voorwaarden aspirant-lid worden van de BVVB, hierdoor ontwikkelen ze zich tot gekwalificeerd en gecertificeerd kantoor
→ We mochten Timo de Jong verwelkomen als nieuw algemeen bestuurslid 
→ Daan Fons heeft gisteren namens de BVVB een gloednieuw kantoor van VvE-Beheer Plus in Wychen geopend!

Uiteraard sloten we de middag af met een hapje en een drankje. Op naar volgend jaar, wij gaan er in ieder geval weer vol voor!