U bent hier:

Tienjarig jubileum van de BVVB

11/11/2022

Tienjarig jubileum van de BVVB: een mijlpaal

De branchevereniging van VvE-beheerders bestaat tien jaar. Dat vierden wij tijdens ons jubileumevent “Eer voor jouw beheer”. De BVVB heeft hard gewerkt om deze mijlpaal te realiseren en vol trots genoten we dan ook van dit mooie evenement.  

Het doel van de middag was het bedanken van onze leden, het delen van ervaringen en het netwerken en ontmoeten van relaties. Onder het genot van een lekker hapje en drankje hebben we dan ook onze VvE-beheerders in het zonnetje gezet. Ook stonden er diverse inspirerende speeches op het programma, waaronder die van Annemarie van Gaal (bekend van: Een dubbeltje op zijn kant). 

Lancering van keurmerk

Maar het tienjarig bestaan van de BVVB was niet de enige mijlpaal die wij vierden tijdens dit feest. Vol trots lanceerden wij tijdens dit evenement namelijk ons nieuwe keurmerk: het BVVB Keurmerk. VvE-beheerders tonen met dit keurmerk aan dat zij betrouwbaar en deskundig zijn om zo malafide beheer tegen te gaan. Dit keurmerk staat geheel in kader van onze doelstelling om kwaliteitscontrole van beheerders te waarborgen.  

We kijken terug op een geslaagd jubileumfeest en bedanken alle aanwezigen voor hun komst.  

De middag gemist, of herbeleven? Dat kan, bekijk onze aftermovie: