U bent hier:

Wij vieren feest! De BVVB viert haar 10-jarig bestaan!

18/03/2022

De BVVB bestaat 10 jaar! Een mijlpaal om trots op te zijn. 

2022 is voor de BVVB een fantastisch jaar met de introductie van het BVVB keurmerk én het 10-jarig bestaan! 

In 2012 is de BVVB vol enthousiasme met haar werkzaamheden begonnen door de vraag die was ontstaan om vanuit de branche via één kanaal professionalisering en kennisvergroting te bewerkstelligen, maar ook om met één gezicht naar buiten te kunnen treden (bijvoorbeeld naar overheid en gemeenten). Inmiddels zijn we 10 jaar later uitgegroeid naar een sterke, zelfbewuste brancheorganisatie die een professionele lobby voert voor de sector, een krachtige en betrouwbare gesprekspartner is voor belanghebbende en een deskundige adviseur voor haar leden.

Uiteraard met grote dank naar onze leden voor het in ons gestelde vertrouwen en onze partners/relaties voor de goede & fijne samenwerking, op naar een mooi verenigingsjaar! 

Bestuur BVVB