U bent hier:

Hogere subsidie voor isolatie en warmtepompen vanaf 2022

17/12/2021

Vanaf januari 2022 verhoogt de Rijksoverheid de subsidiebedragen voor isolatiemaatregelen en (hybride) warmtepompen.

Hier vindt u meer informatie.

Voor subsidie op isolatie kunnen Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) terecht bij de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Dit is de directe link naar de regeling tot wijziging van de SEEH.

Voor (hybride) warmtepompen kunnen VvE’s (en andere zakelijke gebruikers) de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) gebruiken. Dit is de directe link naar de regeling tot wijziging van de ISDE. 

Woningeigenaren kunnen voor subsidie op isolatie en (hybride) warmtepompen bij de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) terecht.