U bent hier:

Reactie BVVB op Wetsvoorstel notificatieregeling oplaadpunten VvE's

03/09/2021

Op 12 juli jl. is het "Wetsvoorstel notificatieregeling oplaadpunten VvE's" opengesteld. Dit wetsvoorstel neemt belemmeringen weg bij de plaatsing van oplaadpunten bij Verenigingen van Eigenaars.

Indien appartementseigenaars een oplaadpunt op een individueel parkeervak of op een gemeenschappelijke parkeergelegenheid willen plaatsen, moet het VvE-bestuur hiervan in kennis worden gesteld; de notificatie. De notificatie vervangt de benodigde toestemming van de VvE voor het plaatsen van een oplaadpunt, indien het oplaadpunt volgens de voorwaarden uit de notificatieregeling is geplaatst.

Gedurende de zomerperiode heeft het bestuur het "Wetsvoorstel notificatieregeling oplaadpunten VvE's" uitvoerig bestudeerd en een reactie geformuleerd. Na een ledenconsultatie is de inhoud van de brief definitief gemaakt en gedeeld met de betreffende ministeries.

Download hier de reactie van de BVVB op het wetsvoorstel.
Download hier het persbericht