U bent hier:

Rapport Onderzoeksraad voor Veiligheid - oplossingen vanuit de branche voor gesignaleerde veiligheidstekorten

28/07/2021

Onlangs publiceerde de Onderzoeksraad voor Veiligheid haar rapport 'Fatale flatbrand in Arnhem - Lessen voor brandveiligheid'.

De Onderzoeksraad doet in het rapport aanbevelingen aan partijen die kunnen bijdragen aan oplossingen voor de gesignaleerde veiligheidstekorten. De Branchevereniging voor VvE Beheerders (BVVB) is daarin één van de partijen. 

Bekijk hier de publicatie.

Aanbevelingen
De Onderzoeksraad heeft de BVVB verzocht ons standpunt ten aanzien van deze aanbevelingen binnen een half jaar na verschijning van het rapport aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties kenbaar te maken. De BVVB gaat na de zomer met haar leden in gesprek om gezamenlijk tot een pakket aan aanbevelingen kunnen komen. 

Ben je VvE-beheerder, wil je hierover meepraten en ben je nog geen lid? Hier vind je meer informatie over het lidmaatschap van BVVB.