U bent hier:

Kabinet verlengt coronawet met drie maanden tot 1 juni

09/02/2021

Het demissionaire kabinet gaat de coronawet die op 1 maart afloopt, verlengen tot 1 juni. Deze wet, waarin de meeste coronamaatregelen zijn vastgelegd, is tijdelijk en moet elke drie maanden officieel worden verlengd. 

Met de verlenging is ook de spoedwet voor digitale ALV formeel verlengd. Digitaal vergaderen blijft ten zeerste aangeraden voor alle overleggen die geen fysieke aanwezigheid behoeven.

Digitaal vergaderen met uw VvE's?
Op donderdagmiddag 18 februari a.s. organiseert de branchevereniging BVVB een live Q&A. Leden hebben dan gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over het online vergaderen met besturen en VvE's, software- en stemmogelijkheden en handige tips.

Alle leden hebben hiervoor een uitnodiging + link ontvangen.