U bent hier:

Pilot BVVB Keurmerk van start

03/03/2020

De BVVB is al enige tijd bezig, in samenwerking met het keurmerk instituut, om een keurmerk te onwikkelen op basis van van de BVVB gedragscode. Het keurmerk gaat in grote mate bijdragen aan de doelstelling van de branchevereniging om transparantie te bewerkstelligen over de kwaliteit die beheerders leveren en om deze kwaliteit te waarborgen en verbeteren. 

Enige tijd geleden deden we een oproep welke BVVB leden mee zou willen doen aan een pilot van dit keurmerk. Dat hebben we geweten! Uit de vele enthousiaste aanmeldingen hebben we inmiddels drie organisaties geselecteerd die aan de pilot zullen deelnemen. Het gaat om een klein (1 t/m 4 fte), een middelgroot (5 t/m 9 fte) en een groot (10 fte en meer) bedrijf. Met deze bedrijven gaat we nu van start met de pilot!

De ontwikkeling van dit keurmerk is ook tijdens de Algemene ledenvergadering van donderdag 5 maart jl. toegelicht. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit onderwerp.