U bent hier:

Frank Vermaat - secretaris BVVB

24/05/2019

Tijdens de Algemene ledenvergadering van 23 mei jl. is Frank Vermaat, partner bij 24/7 VvE Beheer B.V., benoemd tot secretaris van de BVVB. Hij volgt Charles Goebel op.

Als partner bij 24/7 VvE Beheer B.V. is Frank inmiddels een aantal jaren actief in de VvE branche. Hiervoor heeft hij zich veelal bezig gehouden met de compliance and due dillency binnen een bank. Vanuit een bredere die rol, waar naast compliance ook het verbinden tussen bank en klant een grote rol speelde, zal hij zich dan ook in gaan zetten voor de BvvB. Met de ervaring die hij hierin heeft opgedaan heeft hij als doel om samen met de andere bestuursleden de BVVB tot een next level te brengen.

Frank: "Ik kijk dan ook uit naar een leuke tijd en een constructieve samenwerking! Zijn er vragen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.".