U bent hier:

Jaarlijkse Kennisbijeenkomst Stichting BVVB Collectief op 19/10

06/10/2017

Op donderdag 19 oktober a.s. vindt zoals bekend de jaarlijkse Kennisbijeenkomst Verzekeringen plaats met o.a. aandacht voor de bemiddelingsvergunning AFM. Wanneer uw organisatie is aangesloten bij de Stichting BVVB Collectief is deze bijeenkomst verplicht om bij te wonen. Hieronder volgt nadere informatie over het tijdstip en de locatie.

Datum: donderdag 19 oktober 2017
Aanvang: 10.30 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
Einde: 13.00 uur (inclusief lunch)
Programma: Permanent actueel Stichting BVVB Collectief.
Locatie: Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel, Vliegveldweg 59, 3043 NT Rotterdam.

Aanmelden
Als u bent ingelogd kunt u zich inschrijven via de button 'Inschrijven'. U heeft dan direct inzage in de deelnemerslijst. Als u extra personen van uw bedrijf wilt inschrijven dan kan dat via collectief@bvvb.nl.

Bent u verhinderd?
Let op! Dit betreft een verplichte bijeenkomst om te kunnen bemiddelen in verzekeringen. Bent u toch verhinderd dan zal in een later stadium contact met u worden opgenomen. U dient zich af te melden bij het secretariaat: collectief@bvvb.nl.