U bent hier:

Informatiebijeenkomst VvE Energiebespaarlening + Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

18/01/2017

Informatie Energiebespaarlening  
                                                                                                  
Tijdens de bijeenkomst krijgt u uitgebreide informatie over hoe u energiebesparende maatregelen aan uw pand met de Energiebespaarlening kunt financieren. We vertellen u over de stappen in het aanvraagproces, wat er nodig is om tot een financiering te komen en aan welke voorwaarden de Vereniging van Eigenaren moet voldoen om in aanmerking te komen.

Aansluitend op de bijeenkomst wordt er gezorgd voor een lunch en is er de mogelijkheid om met de kredietacceptanten van het Nationaal Energiebespaarfonds te spreken over de situatie in uw VvE.

Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn! Ook VvE beheerders zijn van harte welkom. 

Subsidie Energieadvies VvE’s        

Verenigingen van eigenaren (VvE’s) kunnen voor hun complex met koopwoningen ook subsidie krijgen voor isolatie. Het doorvoeren van energiebesparende maatregelen is vaak een complexe materie. Wat is nodig, hoeveel gaat het ons kosten, wat levert het onze VvE op. Om u te helpen bij het vergroten van deze kennis en gerichte keuzes te maken heeft het Rijk ook een subsidie voor energieadvies voor VvE’s beschikbaar gesteld. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) informeert u tijdens deze bijeenkomst uitgebreid over deze subsidiemogelijkheden.

U kunt zich opgeven voor één van de volgende 2 data. 
•    Donderdag 9 februari: 10.00 – 12.30 uur
•    Donderdag 16 februari: 10.00 – 12.30 uur

De bijeenkomsten vinden plaats bij het Nationaal Energiebespaarfonds in Hoevelaken.

U meldt zich aan door een email te sturen aan bij Rita Wensenk (r.wensenk@svn.nl) . Vermeld in de mail svp het volgende; naam VvE, namen van deelnemers en uw vestigingsadres. 

Bent u niet in de gelegenheid om te komen? Wilt u meer weten over de Energiebespaarlening? Neem dan gerust contact op met Richard Kuiper (r.kuiper@svn.nl), de accountmanager van het Nationaal Energiebespaarf
Aanmelden Bijeenkomst Nationaal Energiebespaarfonds