U bent hier:

Dag van de VvE Beheerder

16/12/2016

Rijssenbeek Advocaten organiseert op donderdag 9 maart 2017 de jaarlijkse dag van de VvE-beheerder.

Het wordt een unieke ervaring in de industriële Rijtuigenloods te Amersfoort. Onder leiding van mr. Frank Visser zullen we, aan de hand van verschillende casus, de actualiteiten en ontwikkelingen binnen de VvE's bespreken op het gebied van onder meer:

  • externe financiering
  • besluitvorming rondom energiebesparende maatregelen
  • individuele aanpassingen door eigenaars.

Zoals in zijn befaamde tv-programma zal mr. Frank Visser uitspraak doen! 

Norbert Rijssenbeek van de VvE-Beheerders zal deze dag afscheid nemen.

We sluiten af met de inmiddels beroemde VvE-Beheerdersparty. In de loop van januari 2017 ontvangt u de officiële uitnodiging en het volledige programma. Noteer dus nu alvast 9 maart 2017 in uw agenda en in de agenda van uw collega VvE-Beheerders.