U bent hier:

Kennissessie - AVG (Alg. verordening gegevensbescherming)

Kennissessie - AVG (Alg. verordening gegevensbescherming)
LocatieGebouw Hortiversum, Louis Pasteurlaan 6, Zoetermeer
Datumvrijdag 20 april 2018

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Wat verandert er als de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is? Waar moeten organisaties aan voldoen? Wat kunnen organisaties nu alvast doen om per 25 mei 2018 klaar te zijn voor de nieuwe privacywetgeving? Zo'n 25 leden hebben zich tijdens de gezellige Eindejaarsborrel van de BVVB op 7 december 2017 laten bijpraten over de AVG. 

BVVB Kennissessie AVG op 20 april 2018
Heeft u interesse in dit onderwerp? Worstelt u met de gevolgen? Bent u wellicht al een heel eind met de implementatie in uw bedrijfsvoering? Op vrijdag 20 april 2018 organiseert de BVVB een kennissessie over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voor en door de leden.

Programma
12.30 - 13.30 uur Informele lunch in de bedrijfskantine
13.30 - 14.00 uur Inloop voor deelnemers die niet mee-lunchen
14.00 - 16.00 uur Inhoudelijke kennissessie
16.00 - 17.00 uur Netwerkborrel

Locatie
Gebouw Hortiversum (2e verdieping, D-vleugel, het bedrijfsrestaurant ligt aan het eind van de gang met de vergaderruimtes), Louis Pasteurlaan 6, 2719 EE Zoetermeer.

Aanmelden voor leden
Leden melden zich aan via het ledengedeelte van de website. Zodra u bent ingelogd kunt u zich inschrijven via de button 'Inschrijven'. U heeft dan direct inzage in de deelnemerslijst. Wanneer u extra personen van uw bedrijf wilt inschrijven dan kan dat via info@bvvb.nl.

Aanmelden voor niet-leden
Nog geen lid? U bent van harte welkom. U kunt zich aanmelden voor een bijeenkomst via info@bvvb.nl. De deelnamekosten per persoon bedragen € 50,- excl. BTW per bijeenkomst.

Hartelijke groet,
Namens het bestuur van BVVB,

Yvette Nikolic & Lisette Rutten
Secretariaat BVVB