ALV - Tijdens Beheerdersdag 2018

Locatie: Apenheul. J.C. Wilslaan 31 in Apeldoorn
Datum: 08 maart

Op donderdag 8 maart 2018 organiseert Rijssenbeek Advocaten de jaarlijkse Dag van de VvE-beheerder. Een interessant evenement voor de leden van BVVB en ook een bijzondere locatie: de Apenheul in Apeldoorn. Omdat een groot aantal van onze leden aanwezig is op deze dag, leek het ons een uitgelezen moment om in het programma een combinatie te maken met de Algemene Ledenvergadering van BVVB.

Programma
Met het opstellen van het programma is rekening gehouden met (middag)programma van de Beheerdersdag 2018:

  • 10.00 uur Inloop
  • 10.30 uur Algemene Ledenvergadering
  • 12.00 uur Broodjeslunch

Aanmelden voor leden
Leden melden zich aan via het ledengedeelte van de website. Zodra u bent ingelogd kunt u zich inschrijven via de button 'Inschrijven'. U heeft dan direct inzage in de deelnemerslijst. Wanner u extra personen van uw bedrijf wilt inschrijven dan kan dat via info@bvvb.nl.

Aanmelden voor niet-leden
Nog geen lid? U bent van harte welkom. U kunt zich aanmelden voor een bijeenkomst via info@bvvb.nl. De deelnamekosten bedragen € 50,- excl. BTW per bijeenkomst.

Locatie
Stichting Apenheul, congreslocatie de St@art
J.C. Wilslaan 31 in Apeldoorn

Parkeren
Wanneer u op de parkeerplaats aankomt bent u nog niet in Apenheul. U steekt de J.C. Wilslaan over naar de hoofdentree van Park Berg & Bos/Apenheul. Hier wordt de route naar Apenheul direct al aangegeven. U komt dan automatisch eerst langs onze congreslocatie de St@art. De wandeling neemt ongeveer 10 minuten in beslag. BVVB zorgt voor uitrijkaarten. 

Vergaderstukken
Alle leden van BVVB hebben via de mail een uitnodiging ontvangen met een link naar de vergaderstukken. De vergaderstukken zijn in te zien via het ledengedeelte van de website. 

Uw stem verleggen?
Bent u verhinderd op 8 maart a.s., dan kun hier uw stem verleggen. U kunt daarvoor dit formulier gebruiken.

Een perfecte combi voor u als VvE-beheerder! Graag tot ziens op  a.s. 8 maart a.s.

Hartelijke groet,
Namens het bestuur van BVVB,

Yvette Nikolic & Lisette Rutten
Secretariaat BVVB

Realisatie: verenigingenweb