GEANNULEERD: Meet & Greet - Kijkje achter de schermen KONE B.V.

Locatie: KONE B.V., Rijn 10, 2491 BG Den Haag
Datum: 16 februari

De bijeenkomst op vrijdagmiddag 16 februari 2018 is geannuleerd, er zal een nieuwe datum worden ingepland voor najaar 2018.

Al meer dan 100 jaar is KONE een begrip. Ze leveren toonaangevende liften, roltrappen en automatische deuren en moderniseren en onderhouden installaties ongeacht het merk. In Nederland werken zo’n 1000 medewerkers bij het bedrijf, ongeveer de helft daarvan zit buiten op de weg. Zij zorgen er dagelijks voor dat de installaties - die bij KONE in onderhoud zijn – optimaal presteren. In de praktijk hebben leden van de BVVB ongetwijfeld al een keer kennis mogen maken met een monteur van KONE.

Kijkje achter de schermen
Als lid van BVVB en VvE-beheerder krijgt u waarschijnlijk wel eens een vraag over de lift of over de partij die de installatie in onderhoud heeft. “Wij hebben helemaal geen KONE lift, hoe weet die monteur van KONE dan wat hij doet?” of “Wat nou als ik vast kom te zitten in de lift?” Na deze middag weet u het antwoord op deze en vele andere vragen. U weet waar u op moet letten en wat u mag verwachten van een onderhoudspartij.

KONE is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten om toegevoegde waarde te leveren aan haar klanten. Een voorbeeld hiervan is KONE 24/7 connected services. Wat nou als er 24/7 een virtuele monteur ‘mee reist’ met de lift? Een systeem dat alle geluidjes en bewegingen herkent en ervoor zorgt dat mogelijke problemen al opgelost kunnen worden voordat deze een storing kunnen veroorzaken?

Niet voor niets is dit bedrijf uitgeroepen tot het op vier na meest innovatieve bedrijf van Europa, iets waar ze in Nederland natuurlijk ook super trots op zijn! Reden genoeg voor ons om een kijkje achter de schermen te nemen!

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
  • 13.30 uur Inloop met koffie/thee
  • 14.00 uur Welkom door Harold Bussing, Algemeen directeur van KONE
  • 14.30 uur Break out sessies in 3 groepen
  • 16.30 uur Feedback ronde en netwerkborrel
  • 18.00 uur Afronding en afscheid

Toelichting break out sessies:

  1. Rondleiding KONE Klantenservice/Front Office: Wat als u of een bewoner opgesloten zit in een lift? De ene persoon blijft rustig, de andere persoon raakt volledig in paniek. Met wie krijgen zij contact vanuit de lift en hoe zorgen zij er vervolgens voor dat de persoon zo snel mogelijk uit de lift wordt bevrijd? Maak kennis met het team gespecialiseerde en getrainde agents; u en uw bewoners zijn in goede handen.
  2. Rondleiding KONE Academy: Hoe komen onze monteurs aan hun kennis? Bij KONE hebben we een compleet ingericht trainingscentrum dat letterlijk is volgestopt met techniek. Natuurlijk liften, maar ook deuren, roltrappen en gevelliftinstallaties. En niet alleen techniek van KONE, maar ook van andere (‘vreemde’) merken. Zo zorgen wij ervoor dat wij alle merken installaties voor u kunnen onderhouden.
  3. Workshop: Er zit iemand opgesloten in de lift, gelijk de alarmbel of kunt u die persoon in sommige situaties wellicht ook zelf helpen? Onder begeleiding van een technisch expert krijgt u een workshop in het bevrijden van opgesloten personen in een lift. Mocht het voorkomen, dan weet u vanaf nu precies wat u moet doen.

Aanmelden voor leden
Leden melden zich aan via het ledengedeelte van de website. Zodra u bent ingelogd kunt u zich inschrijven via de button 'Inschrijven'. U heeft dan direct inzage in de deelnemerslijst. Wanner u extra personen van uw bedrijf wilt inschrijven dan kan dat via info@bvvb.nl.

Aanmelden voor niet-leden
Nog geen lid? U bent van harte welkom. U kunt zich aanmelden voor een bijeenkomst via info@bvvb.nl. De deelnamekosten bedragen € 50,- excl. BTW per bijeenkomst.

Het belooft een interactieve en gezellige bijeenkomst te worden met volop mogelijkheden voor netwerken!

Graag tot ziens op 16 februari a.s.

Hartelijke groet,
Namens het bestuur van BVVB,

Yvette Nikolic & Lisette Rutten
Secretariaat BVVB

Realisatie: verenigingenweb